Klizne stijene

Klizni prozori – elegantan način spajanja vanjskog i unutarnjeg prostora

Klizni prozori odlično “produžuju” untrašnjost prema vanjskom prostoru i nude široke i prostrane prozore. Priroda i vrtovi postaju dio svakodnevnog života, čak za lošeg vremena, pa i u zimskim mjesecima. Za lijepog vremena prozore možete jednostavno otklizati. Zahvaljujući Inoutic-ovoj tehnologiji klizanja, čak i elementi od poda do stropa kao da jednostavno otplove u stranu.
Klizni prozori u tehnologiji podizno-kliznih stijena mogu otvarati velike površine, uz mogućnost zadržavanja ravnog praga. Klizati se mogu do četiri krila na jednom elementu, za stvaranje veličanstvenog panoramskog pogleda bez barijera. Izvrsna toplinska izolacija naglašava energetsku učinkovitost, a izvedbe pokretane motorom na daljinsko upravljanje čine upravljanje kliznim elementom još jednostavnijim.
Klizni prozori otklopno-kliznog sistema mogu biti izrađeni od dva ili četiri elementa. Ovaj klizni sistem, koji koristi standardne Inoutic profile, savršen je za manje ugradnje i renovacije. Odlikuje se izvrsnom vodonepropusnošću, izvanrednom toplinskom i zvučnom izolacijom, kao i jednostavnim rukovanjem. Dodatna protuprovalna zaštita može se osigurati u svakom trenutku. Svaka izvedba omogućava pojedinačno otklapanje i klizanje krila unutar elementa. Otklopno-klizni sustav može se primjenjivati i unutar Prestige i Elite/Arcade sistema profila.
Koristeći ovaj klizni sistem element se može potpuno otvoriti, bez fiksnih krila ili okvira koji ometaju pogled ili pristup vanjskom prostoru. Za ovu primjenu dijelovi stijene savijaju se kao harmonika i odguruju u stranu. Posebni dijelovi omogućavaju otvaranje pojedinačnih krila i pričvršćivanje harmo stijena u djelomično otvorenom položaju. Harmo sistemi se mogu primjenjivati unutar Prestige i Elite/Arcade sustava profila.
Klizni prozori

Prednosti koje dobivate kliznim prozorima:

  • Mogućnost izrade elemenata od poda do stropa
  • Maksimalna vodonepropusnost i sigurnost
  • Vrlo dobra toplinska izolacija
  • 3 mogućnosti otvaranja prozora
  • Raspon od preko 40 boja između kojih možete izabrati individualni dizajn izvana i iznutra
Kontaktirajte nas

Email: [email protected]

Telefon: +387 61 971 819